blääää..

Är riktigt seg idag.. Känns som att jag inte har någon energi till någonting men jag har ändå hunnit med en hel del. Har vikt in tvätt som var i torktumlaren och stoppat in en ny omgång och även tvättat 2 maskiner tvätt och hängt upp, fixat disken, bäddat sängen och dammsugat :) Nu väntar jag bara på att älskling ska komma hem så jag kan börja med maten och sen ska vi plocka fram saker så jag kan måla fönstret i det nya sovrummet imorgon medans han är iväg och jobbar! Dock kan jag ju säga att det hade ändå varit skönt att ha maten klar till honom när han kommer hem idag. Men så är det när man inte ha alla saker hemma.

Och för er som inte vet så går jag hemma som hemmafru just nu, vi har bestämt att jag ska göra det fram tills bebisen ska börja på dagis. Det är ett beslut som vi trivs med och båda gillar tanken :) Nu är det ju inte så långt kvar fram tills bebisen föds och sen är man ju mammaledig :)

Just nu så sitter jag och tittar på världens strängaste föräldrar, och man tänker typ detta är sjukt! Jag har aldrig levt med mina föräldrar på ett sätt som man ska göra och har ändå klarat mig bra genom livet tycker jag. Men det verkar ju ha hjälpt dessa ungdomar som varit med i detta programmet nu så ibland kanske det behövs helt enkelt. Men det där med uppfostran är nog inte lätt eftersom det inte finns något facit om hur vi ska göra eller vad som är rätt eller fel? Jag menar tänk om vi hade haft det och alla hade levt efter att uppfostra sina barn likadant. Men man känner sig nog ofta maktlös som förälder när man tappar kommunikationen med sitt barn. Nej nu ska vi inte fördjupa oss med det :)

Vi hörs senare sen!
PUSS
RSS 2.0