Förflutet..

Ja så är det.. Trött och sleten är jag idag! Räkan har nog ätit snubbeltråd idag vilket ha resulterat i näsblod och ett ex antal bulor/blåmärken! Hon har inte gjort annat än att slagit sig känns det som.. Min lilla tjej ❤️ 

Trillade över ett par gamla bilder ikväll från mitt förflutna! Ja de här människorna tillhör tyvärr mitt förflutna! Trodde aldrig jag skulle säga de orden. Det här är människor som betytt så otroligt mycket för mig men som jag knappt pratar med idag. Det gjorde så ont, så jäkla ont rent ut sagt att kolla igenom och inse att det finns inget vi längre utan det är ni och jag.. Jag vet inte varför det blev såhär eller vad de tycker att jag har gjort för fel eftersom de behandlar mig som luft efter alla dessa år. Men jag har kommit till det stadiet där jag inte orkar lägga ner mer energi. Idag vet jag vart jag står och jag vet vad jag behöver för några i mitt liv! 

Jag var alltid så djupa funderingar och tankar och att få skriva ner det jag känner är som terapi för mig! Så underbart att låta fingrarna flyga över tangenterna och se mina känslor bli ord! Jag är ingen prat människa men däremot att få skriva det är min frihet! 



Tack för mig puss! 



RSS 2.0