....

Hmm har varit en kass uppdatering här men känner att mitt liv är inte så händelserikt att jag behöver skriva här varje dag, alltså min vardag går ut på att ta hand om Ebba :) givetvis älskar jag att ta hand om henne misstolka mig inte nu. Men vi gillar inte att fara runt halva Sverige och umgås med människor varje dag! Vi myser hemma och pular med det vi behöver här! :) lite enstöring ja jag vet men jag orkar verkligen inte umgås med folk varje dag!

Igår spenderade jag och smulan dagen i Kallinge hos Ebbas farmor och farfar då hjärtat va iväg på bil turné med Johan :) Det resulterade i att vi har bytt bil idag :) På kvällen (igår) när Jeppe nästan va hemma så frågade han mig om jag ville åka till racet i Konga och det ville jag ju :) så vi mötte upp Håkan & Jonathan i Backaryd och körde sedan vidare till racet!

Blev en liten stund där iaf men det va alltså helt sjukt mycket bilar så man såg ju ingenting då jag inte vill gå så nära pågrund av Ebba :)

Ni moralmorsor som inte tycker barn ska vara på race kan stoppa upp något och täppa igen kakhålet , det är vårt barn och vi bestämmer.. Ebba far inte illa på racen och vi har alltid hörselkåpor och står en bit ifrån :) så det så!

Idag blev det en runda till Växjö för att införskaffa en ny bil :) Vad det blev för bil säger vi inte än! Det kommer bli ett vinterprojekt för familjen att hålla på med :)

Nä nu ska jag sova!
Godnatt på er :)

RSS 2.0