Jobbig påminnelse!

Sitter och tittar extreme home makeover , tårarna sprutar värre än någonsin! Det handlar om en liten pojk på 11 år (ett barn) som har tagit livet av sig på grund av mobbning! Det gör så ont i mig.. Känns som att hjärtat ska gå i tusen bitar och jag ska gå sönder! När jag tittar på sånt blir jag påmind om den tiden då jag blev extremt mobbad lågstadiet och en del av högstadiet! Jag ville inte gå till skolan hade alltid ont i magen, hoppades på att det skulle hända mig en olycka som jag dog i på väg till skolan bara för att jag skulle slippa gå dit(!) och det blev inte bättre av att jag hade det dåligt hemma!

Det fanns en tid i mitt liv då jag bad till gud varje dag om att han skulle avsluta mitt liv för jag kunde inte förstå vad jag hade gjort för fel, varför skulle jag få leva såhär? Varför de kallade mig för fattiglapp, ingen ville vara min vän..

Jag har alltid varit den som folk gärna ger sig på och "trycker ner" . Jag är en svag och naiv människa tar åt mig av allt och ger alltid människor chans på chans även fast jag inte borde. Men när jag började gymnasiet mådde jag som allra sämst i mig själv och det resulterade i att jag blev en hemsk människa.. Jag blev så elak mot människor "mobbade tillbaka" tyckte att folk skulle få uppleva det jag har fått göra hela mitt liv!

Jag har ett förflutet som jag vill bli av med. För att jag vill gå vidare med mitt liv måste jag göra många val.
Jag var varit med om mycket i mitt liv och vissa saker som jag inte ens tänker ta upp här men mina närmsta vet vad det är. Jag vill lägga energi på min framtid ihop med min familj! Mitt löfte till mig själv är att bit för bit sortera ut lite av mitt förflutna i den takt som jag bearbeta det. Jag har ett negativt förflutet i min ryggsäck men nu vill jag fylla den med en positiv framtid och det ska jag göra! Jag har människor runt omkring mig som jag behöver och jag har min familj! Det är de jag behöver för att gå vidare i livet..

RSS 2.0